Pagini

joi, 1 aprilie 2010

Ringul de vorbe III

Acum mi-am luat aparatul foto cu mine, nu ca data trecută! (asta ar fi scuza în cazul în care cineva m-ar fi întrebat de ce nu am scris măcar două vorbe despre ediţia a doua de Ring :D). Am reuşit să fac numai vreo 20 de poze, pentru că am uitat cu desăvărşire să pun bateriile la încărcat. Nici telefonul nu îl aveam încarcat, noroc că, înainte să se închidă de tot, am stabilit unde şi la ce oră mă întâlnesc cu maică-mea (ca să mergem împreună la Ringul de vorbe). Taică-miu a venit pe la final, pentru că el, părintele serios, trebuia să meargă la şedinţa cu părinţii (după cum a promis, nu a divulgat nici unul din micile noastre secrete, asta îmi place la el!).















Felix Nicolau, Marius Surleac, Răzvan Ţupa, Victor Potra


Dintre cele 3 ediţii de Ring, asta a fost cea mai reuşită. Publicul încântat, juriul la fel. Deşi au fost mai puţini oameni decât dăţile trecute, au interacţionat mai bine cu invitaţii, au pus întrebări, au fost « răi », spre încăntarea lui Felix Nicolau, care încă nu e pe deplin mulţumit de cum decurge showul (fiţe).


Tema a fost poezia lesbi, dar tema a fost doar un punct de pornire pentru scamatoriile savuroase care aveau să se întămple mai târziu.


Ca de obicei, au fost 3 invitaţi: Răzvan Ţupa, Victor Potra şi Marius Surleac. A câştigat (eram absolut sigură că aşa va fi:D) Răzvan, care era surprins, pentru că nu mai câştigase nimic niciodată (după spusele lui). Una din inovaţiile de la ediţia a treia a fost că puteai paria 2 lei pe ce concurent vroiai tu. Ei bine, dacă aş fi avut doi lei la mine, sigur pariam pe Răzvan (în caz că vroiaţi să ştiţi, i-am spus asta :D).















Felix Nicolau, Marius Surleac, Răzvan Ţupa, Victor Potra


(observaţi cum fiecare face ceva total diferit? :D)

La prima probă de slam, concurenţii menţionaţi mai sus au fost cam… nu neapărat crispaţi, ci mai degrabă reţinuţi :D, timizi, speriaţi de bombe etc. Din fericire, până la urmă, s-au dat pe brazdă. Si le-a ieşit un show super mega trăsnet (exagerez):D (Cred totuşi că unii şi-au pregătit momentele spontane din timp. Oricum, nu s-a observat deloc:D ). Showul de seara trecută s-a apropiat cel mai mult de ceea ce vroia Felix să fie de fapt Ringul de vorbe – « artistule, sedu-ţi publicul, dă-i replica, improvizează! cu o interpretare mişto, orice poate deveni artă ».



















citind (pe roluri) o peveste

(Răzvan-zmeul; Marius- Cosânzeana; Victor-Făt Frumos)
















Diana Iepure, Valeriu MIrcea Popa


Spectaculos. Bombastic.

De data viitoare (peste 2 săptămâni) am înţeles că nu o să se mai ţină în Shelter Pub, ci nu ştiu unde pe lângă casa de cultură a studenţilor. Sala mult mai mare, lumini, şmecherii, efecte speciale. Abia aştept !

A, uite, am găsit exact informaţia pe siteul lor: după cum am anunțat aseară, la începutul evenimentului, Ringul de Vorbe se va muta în Old School Pub (în incinta Casei de Cultură a studenților Grigore Preoteasa, etajul 2). edițiile vor avea loc în fiecare vineri, de la 20:00, începând cu 16 aprilie.

8 comentarii:

  1. tare bre Catalina, bre, abia astept sa te vad in ring, bre :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ok. şi după, meditaţii pe role, în parc? gratis?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. glumesc, glumesc, să nu se alarmeze fanii (ele).:D

    RăspundețiȘtergere
  4. o cronica trasnet, savuroasa, cu sare si peper :)
    Ar trebui sa devii cronicarul Ringului de vorbe ;)

    Sustin ideea lui Felix.

    P.S. Felix stie scheme din alea de mers cu spatele pe role. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Credeam ca am 7 comentarii, când colo, numai phantasme :D, dar le las aşa, să creadă lumea că îs supra-comentată.:D Mersi, Marius!

    RăspundețiȘtergere
  6. pai scoate rolele de la naftalina si te invat sa ti rupi mainile in 10 feluri --noi!

    RăspundețiȘtergere
  7. eeeeei, pai domn' profesor, eu chiar vorbeam serios de scheme şi şmecherii. mai nou, şi-a luat şi frati-miu pantofi din aia cu roţi, şi ar fi echipa mai mare, asta dacă rămân vie după ring :D

    RăspundețiȘtergere